VUMB - Vinter Ultra Mols Bjerge

Tilmelding VUMB 2019

TILMELDING VUMB 2019

Vi åbner for tilmeldingen til VUMB 2019 d. 2. september 2018 kl. 16.00.

Der er 100 teampladser svarende til 200 deltagere samlet på VUMB-ULTRA (+75 KM) og VUMB SUPER (+45 KM).

Der er samtidig 50 pladser på VUMB SOLO (+20 KM).

TILMELD DIG HER - LÆS MERE PÅ SPORTSTIMING

Find en makker via vores facebook-gruppe - se mere her

VUMB 2019

2 DAGES OPLEVELSESLØB

VELKOMMENTIL VUMB 2019 - VINTER ULTRA MOLS BJERGE

Velkommen til en løbevent med Kamp, Kammeratskab og Camp.
Vi ses til VUMB d. 2. - 3. marts 2019

HVAD ER VUMB - VINTER ULTRA MOLS BJERGE?
VUMB er et oplevelsesløb med 2 hårde distancer VUMB SUPER (45+ KM) og VUMB ULTRA (75+ KM)  der foregår over 2 dage i Nationalpark Mols Bjerge. Deltagerne overnatter i vores Nordisk Outdoor Camp, hvor vi rejser en kæmpe teltlejr med mulighed for at lave egen mad på den medbragte brænder og få varmen imens der spises inde i en stor spisesal.

Søndag byder på en tredie distance, som hedder VUMB SOLO (20+ KM) og som er for løbere der vil udfordres i et løb der kun varer én dag.

Alle teams sendes ud i Nationalpark Mols Bjerge, hvor deltagerne traditionen tro skal kæmpe over høje bakker og op fra dybe dale og dødishuller, inden de modtages med krammere i målområdet søndag.

FØLG OS PÅ FACEBOOK - TRYK HER

NORDISK OUTDOOR CAMP - TELTLEJR
Vi rejser en kæmpe teltlejr for midt i den vilde natur. Vi inviterer naturen og friluftslivet ind i VUMB. Teltlejren er rejst og klar når deltagerne kommer i mål lørdag eftermiddag og aften ved Campen. Teltlejren samles i et stort område, og vil skabe et nyt fællesskab med mere end 25 store telte og fællesområde til madlavning på egne brændere. Der skal forventes 4-5 teams pr. telt (max. 10 personer pr. telt).

VUMB - OPLEVELSESLØB MED SJOVE AKTIVITETER
Konceptet bag VUMB byder også på overraskelser og aktiviteter der gør VUMB til mere end blot en løbetur. Deltagerne skal også forvente at få mulighed for at teste teamet fysik og mentalt, når vi byder på underholdende indslag i det ellers i forvejen krævende terræn.

Distancer

VUMB - 3 DISTANCER:

VUMB ULTRA (+75 km) Mix, dame og herre
VUMB SUPER (+45 km) Mix, dame og herre
VUMB SOLO (+20 km) Mix, dame og herre (sololøb søndag).

Alle teams og deltagere skal have erfaring med at navigere efter kort, kompas og GPS, da dette er krævet for at kunne finde alle poster og dermed gennemføre VUMB

Tilmelding er bindende - beløbet refunderes ikke og deltagelsen kan ikke overføres til året efter. Du kan lave ændringer eller overdrage startnr. via Sportstiming.
Deltagelse i VUMB er på eget ansvar.

Partnere

Nordisk