VUMB - Vinter Ultra Mols Bjerge

NORDISK OUTDOOR CAMP

KÆMPE TELTLEJR KRÆVER GODT FRILUFTSGREJ

VUMB er en unik event med stor vægt på både løb og friluftsliv i kombination med vejrets lune. Deltagere til VUMB på Team-distancerne Ultra og Super skal forholde sig til opgaven med at finde det rigtige friluftsudstyr for at kunne holde varmen i teltlejr, Nordisk Outdoor Camp, i starten af marts. Der skal være fokus på at varme maden med det rigtige grej og have udstyr til at få en god nats søvn. Det kræver en del forberedelse, men heldigvis skal deltagerne ikke selv løbe med udstyret. VUMB flytter alle deltagernes tasker med friluftsudstyr og varmt tøj. Det er nødvendigt for at have en fantastisk nat i teltlejren.

Deltagerne skal varme egen aftensmad over en brænder i teltlejren ved Bogensholmlejren. Der skal vælges den helt rigtige aftensmad og måske en god kaffe eller varm kakao senere på aftenen. Her er der god mulighed for at undersøge markedet for frysetørret mad. Et absolut uundværligt stykke grej er en god og varm sovepose og et liggeunderlag der kan holde jordens kulde væk en hel nat. Dette er essentiel for en god nats søvn og er dermed afgørende for at kunne vågne med en restitueret krop søndag morgen.

Husk at der er koldt i teltene fra lørdag aften til søndag morgen. Vi anbefaler at alle deltagere medbringer ekstra varmt tøj i form af fiber- eller dunjakker. Gerne isolerende bukser, uldundertøj og uldsokker. Det kan opleves som ekstra koldt når kroppen er træt og energien er lav.

FRILUFTSUDSTYR TIL NORDISK OUTDOOR CAMP
Hvert team kan få transporteret én duffelback/rygsæk (max. 120 liter) til teltlejren fra startområdet ved Molslaboratoriet. Udstyret transporteres retur søndag. De 100 liter inkluderer soveposer og liggeunderlag der er spændt uden på tasken.
Dette krav er til for at begrænse vores opgave med at transportere jeres udstyr.
VUMB afgør om kravet overholdes.

OUTDOOR OPLEVELSE

Grej & camp

FRILUFTSGREJ TILNORDISK OUTDOOR CAMP
- Sovepose (Forvent temperatur omkring -5 til +10 grader)
- Liggeunderlag (hårdt underlag - teltbund oven på jorden)
- Varm jakke (fiber eller dun)
- Varm vest (fiber eller dun)
- Varme bukser (fiber eller dun)
- Varmt uldlag inderst (ben og overkrop)
- Hue og handsker (VUMB udleverer en buff)
- Telt-futter (hjemmesko)
- Uldsokker (evt. poser til våde sko)
- Frysetørret mad til aftensmad (deltagerne står selv for aftensmad)
- Frysetørret mad til morgenmad (deltagerne står selv for morgenmad)
- Ekstra energi (slik, müslibar, energiprodukter m.m.)
- Spisegrej (tallerken, kop og bestik)
- Grydesæt
- Brænder
- Brændstof

Partnere

Nordisk