VUMB & SUMB

VUMB : 4. - 5. FEBRUAR 2017
UDSOLGT - KOM PÅ VENTELISTE

SUMB : 26. - 27. AUGUST 2017

Vi tilbyder som noget nyt to spændende aktive events i Nationalpark Mols Bjerge med overnatning ombord på Fregatten Jylland.

VUMB er vinter-versionen, der byder på orienteringsløb i to iskolde og barske dage. Her skal der klatres over små søer, klatres oppe i masterne på Fregatten Jylland og ikke mindst kæmpes over høje bakker og op fra dybe dale og dødishuller i Nationalpark Mols Bjerge. Natten tilbringes ombord på Fregatten Jylland sammen med de 200 deltagere.

SUMB er sommer-versionen, hvor deltagerne sendes afsted på sportsgrenen Bike and Run, hvor to deltagere og én cykel skal transportere sig rundt i den fantastiske natur efter poster. Med kort, kompas og GPS føres deltagerne rundt i det udfordrende terræn, inden aftenen og natten tilbringes ombord på Fregatten Jylland.

 

Læs mere om SUMB

DET HANDLER OM FÆLLESSKAB

VUMB og SUMB er events, hvor deltagerne skal opleve smil, grin, fællesskab og krammere. Vi har erfaret at fællesskabet ombord på Fregatten Jylland med plads til ro og hygge styrker den samlede oplevelse. Den fysiske udfordring i Nationalpark Mols Bjerge er en del af en større event og en større oplevelse.

Vi fokuserer på at give krammere og det er helt bevidst. Det handler om tryghed og om følelsen af at vi kæmper sammen i to døgn.

© 2012 Bounce Template Back to Top