• slidebg1
  Er dit firma klar til
  TEAMBUILDING?
 • slidebg1
  Oplev Mols Bjerge med guide
  VANDRETUR & FÆLLESSKAB
 • slidebg1
  NATIONALPARK MOLS BJERGE
  VUMB 2018

EBELTOFT OUTDOOR

Eksklusive oplevelser og udvalgte events

Ebeltoft Outdoor inviterer til store oplevelser i vores vilde natur. Familier, friluftsfolk og aktive turister tilbydes en række spændende aktivitetsmuligheder og events.

Oplev den vilde natur i Nationalpark Mols Bjerge gennem vores aktive tilbud, hvor alle kroppens sanser kan udfordres på forskellig vis. Mærk roen og fællesskabet på en vandretur i istidslandskabet, mærk hjertet banke når mountainbiken svinges rundt på spor og stier. Spejd efter næste top og kig godt på kort og kompas. Lad kajakken bryde bølgerne langs kysten af Ebeltoft Vig. 

Oplevelser der tilpasses jeres ønsker og kombineres med hotelophold, restaurantbesøg og særligt udvalgte guider.

Velkommen til Ebeltoft Outdoor

Partnere

Teambuilding

Lad Nationalpark Mols Bjerge være rammen om jeres næste oplevelse med teambuilding. Vi har etableret et samarbejde med Fregatten Jylland og Molslaboratoriet, og kan dermed tilbyde en række teambuilding-pakker i Ebeltoft by og i Mols Bjerges vilde natur. Der er mulighed for overnatning i alt fra stor teltllejr i naturen til moderne hotel. Der knytter sig gerne gastronomiske oplevelser til vores pakker med mulighed for deltagelse i at skabe Vild Gourmet over bål eller en afslappet gastronomisk oplevelse med lokale råvarer tilberedt af restauranter så tænderne løber i vand. Det hele kan opleves under åben himmel eller indendørs i en restaurant med en fantastisk udsigt over Ebeltoft Vig.

Læs mere om vores nye tilbud inden for TEAMBUILDING